Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Actualitat

TARGETA TURISTICA VALÈNCIA ON

22 de sep de 2020

Des de l'Ajuntament de València, Fundació Visit València de la Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme València Turisme, dins El Pla d'Estímul al Turisme de la Activitat Turística afectada per la crisi del COVID-19, es posa en funcionament una targeta de descomptes i promocions dirigida als ciutadans i ciutadanes de la província de València amb la finalitat d’incentivar el consum a València i la seua Província.    

És una targeta virtual, que permet als valencians i valencianes gaudir de tota l'oferta de la província amb descomptes o promocions en allotjaments, establiments culturals, restaurants, botigues, activitats turístiques i llocs d'oci.

Podran accedir-hi a ella tots els residents majors d'edat empadronats/des a la província de València.

La targeta és personal i intransferible, s'haurà de mostrar en tot moment per a l'obtenció dels descomptes o promocions i es podrà utilitzar en qualsevol dels establiments adherits.

Ens agradaria comptar amb el vostre suport per enriquir l’oferta integrada a la nova tarjeta. Aquelles empreses que estiguen interessades en participar en esta iniciativa, hauran d’enviar-nos correctament emplenat i signat un document de participació junt amb una foto del producte/servei. Pots demanar el formulari en la teua agència.

Una vegada estiga activada l'oferta des de Visit València es posaran en contacte amb les empreses inscrites, per a fer-li arribar un display, que hauran de posar a la vista al vostre establiment, la qual cosa els identificarà com a establiments col·laboradors.

En cas de dubtes, estem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment que pugueu necessitar.

Podeu enviar la vostra sol.licitut si esteu interessats, al correu: beatrizj24@hotmail.com, a l’atenció de Beatriz de Juan.