Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Actualitat

Viu l’estiu porta activitats per a totes les edats aquesta setmana

06 de ago de 2020

Aquesta setmana segueixen les activitats previstes en el Viu Estiu amb una programació pensada per a totes les edats i que intenta dur activitats a tots els barris de la ciutat.

Hui dijous 6 d’agost a partir de les 19.00 h tindrà lloc en la Glorieta ‘El Racó dels Contes’, un espectacle de Teatre Infantil a càrrec de Papallona Produccions. Des del país de la fantasia acaben d’arribar dos habitants, La fada del Bosc i la bruixa Xocolata. Volen convidar als xiquets i xiquetes a fer un llarg viatge pel País de la Fantasia, amb la catifa verda i la seua imaginació guiats per la veu i les històries, passaran una estoneta ben divertida.

Cal indicar que un dels personatges que rep als visitants porta una escafandre màgica, que un mag ha fabricat, per a protegir a tots de tots els mals. Els espectadors aniran entrant a un espai acotat que seuran a una catifa, que serà desinfectada després de cada passe. L’Espai podrà acollir a un màxim de 20 espectadors per cada sessió que tindrà una durada de 15/20 minuts. Els passes comencen a les 19.00 h. i acaben a les 21.00 h., l’últim passe és a les 20.30 h.

Demà divendres 7 d’agost a les 21 hores hi haurà un concert en la Placeta del Fossar dins de la programació de Jazz amb la Manco a càrrec de ‘MoreThanJazz’. Aquest grup comença la seua trajectòria l'any 2014 amb la idea de fusionar jazz i poesia. Aquest concepte es va emportar a la pràctica donant com a cap resultat dels concerts que es van dur a terme en sales de concerts i mitjans de comunicació perquè en prengueu coneixement i divulgació. Gràcies al seu llançament i acceptació per part del públic, i després dels canvis que s'han anat produint en el creixement musical de cadascun dels seus components, el grup musical ha anat cobrant personalitat pròpia donant com a resultat un producte musical centrat en els estàndards de jazz, des de la balada al swing, passant per la bossa nova i el blues.

A través de la interpretació instrumental i vocal, ‘MoreThanJazz’ abraça temes de Bandes Sonores de pel·lícules tan rellevants com el ‘Mag de Oz’; ‘Casablanca’, ‘Dies de Vi i Roses’, ‘Desdejuni amb Diamants’ i ‘Moulin Rouge’.

La seua oferta musical i interpretativa fa que l'oient, viatge en el temps a llocs sonors a través d'un recorregut en el temps que abasta des dels anys 30 als 70.

Aquest dissabte 8 d’agost el Poliesportiu de Batoi, serà l’escenari del cinema d’estiu, amb la projecció de la pel·lícula ‘Hellboy’ a les 22 hores. Film de gènere fantàstic, acció i aventures. A la fi de la Segona Guerra Mundial, els nazis conjuren al dimoni Hellboy, per mitjà de la màgia negra. Hellboy creix entre els aliats fins a convertir-se en adult, actuant com a agent de l'oficina de defensa i investigació paranormal.

A més, diumenge seguiran les visites guiades a les Pintures Rupestres de la Sarga. Cal fer reserva a http://www.lasargareservas.com/ per poder visitar aquest jaciment, patrimoni mundial de la UNESCO. L'aforament estarà reduït a 15 persones per torn. Hi haurà quatre torns: a les 10 h, 11 h, 12 h i 13 h.

Finalment recordar que durant aquesta setmana i la pròxima la Biblioteca Infantil Tirisiti acull la Setmana dels animals. Amb Tallers, jocs i molt més per als més menuts de casa, cada matí a les 11.30 h. L’edat recomanada és de 4 a 12 anys. Les persones menors de 6 anys han d’anar acompanyats d'una persona adulta. Inscripció prèvia imprescindible a la Biblioteca Tirisiti trucant al matí al 96 553 71 43 o a través del correu electrònic: biblioteca@alcoi.org