Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

Academia Xixona.Net

Serveis » Serveis de formació (autoescoles, acadèmies...)

telf: 965610444

foto1Com
Acadèmia Xixona és una empresa de formació integral, fundada en 1990. La finalitat que sempre ens ha guiat és proporcionar als nostres alumnes un ensenyament útil de qualitat.

Acadèmia Xixona.net, és una empresa privada de formació integral, fundada el 1990 a Xixona. La finalitat que sempre ens ha guiat és proporcionar als nostres alumnes un ensenyament pràctic que els capaciti per a obtenir ocupació i per promocionar-se o reciclar-se professionalment, en l'àmbit dels sectors privat o públic. Líders en el sector de l'ensenyament privat a Alacant, a les nostres àmplies instal·lacions de 200 m2 s'instrueixen cada any, gran nombre d'alumnes formant-se per superar, oposicions o per aconseguir ocupació en l'empresa privada i en aquests anys molts els que han aconseguit el seu objectiu, sent per aquest Centre el seu principal satisfacció, garantia i aval.

Disposem d'aules per a tot tipus de cursos, dedicades a cursos presencials, interactius i en línia amb professor, comptem amb els millors mètodes d'aprenentatge multimèdia, amb la millor tecnologia disponible.

Així mateix a les nostres instal·lacions s'ubiquen altres aules per impartir tot els cursos que continguin suport informàtic, Com Ofimàtica (Microsoft Office), Comptabilitat (Contaplus), Nòmines (Nominaplus) etc .... i també per al seu lloguer en el cas que els nostres clients ens ho sol·licitin.

Estem sempre a l'avantguarda en mètodes de formació per oferir el millor i el més innovador en matèria d'ensenyament.

Totes les nostres aules estan climatitzades doncs al centre preval el benestar dels nostres clients-alumnes.

El nostre treball compta amb el reconeixement que suposa la implantació d'EL SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT segons NORMA ISO 9001, com acredita l'INSTITUT VALENCIÀ DE CERTIFICACIÓ per a la Formació Ocupacional, Contínua i Privada i en compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre, hem implantat a la Protecció de Dades de Caràcter Personal, (LOPD) de l'Agència Espanyola de Protecció sent membre acreditat de la mateixa.

Per complir els nostres objectius, hem posat al capdavant de cadascuna de les àrees de servei, professorat d'altíssim nivell.

La nostra serietat i professionalitat queden a la seva disposició.

Horari:

10:00 a 14:00

Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +