Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

AIGUANET GARDEN AND POOL S.L.

Serveis » Construcció, instal·lacions i manteniment

telf: 966460426
móvil: 615390932
 

foto1Com
Construcció i manteniment de piscines i spas

Amb més de 30 anys d'experiencia en el sector, en Aiguanet posem a la seua disposició una amplia gama de servicis relacionats amb la piscina, spa y jardí, desde la construcció, refomra i manteniment, a venta e instalació de tots els productes relacionats amb la piscina y spa. Així com el manteniment integral de jardins, tant d'ámbint privat i comunitats de propietaris.

Som una empresa de servicis relacionats amb la piscina i el jardí, dedicada, per un costat, a la construcció de piscines i spas i, per un altre costat, al manteniment integral de piscines i jardins. Treballem tant en casa privades com en comunitats de propietaris i espais públics. Portem a cap tot tipús de treballs en piscines i spas: diseny, construcció, reforma, instalacions... També disposem de tenda física amb un ampli catáleg, on poder abarcar amb serietat aquest ampli ventall de servicis disposem d'un cualificat equipo hummá amb una dilatada experiencia en piscines, jardinería i ventes, que li garantizará el millor resultat en cada cas. Aixímateix, contem amb la colaboracció de profesionals independents capasos de aportarmos la seua experiencia i profesionalitat en les seues distintes especialitats.

La nostra área de treball es centra principalment en al costa de la Marina Alta (Xàbia, Dénia, Moraira, Teulada, Gata, Benitachell, etc.) Si be estem dispostos a ampliar dit ratio si les circustancies així eu requirixen.

El nostre objectiu es oferirli a tots i cada un dels nostres clients un tracte personalitzat, així com un servici ágil i eficient per a que la seua vivenda lluisca sempre en les millors condicions posibles.

Horari:

De dilluns a divendres de 08:00 a 20:00Sábado de 09:00 a 14:00 


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Twitter