Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

ALTA VILLAS PROPERTIES

Finances i gestió » Serveis inmobiliaris

telf: 965796311
móvil: 622354907
 

foto1Com
Serveis inmobiliaris

Alta Villas es una agencia inmobiliaria independent amb sede en Xàbia, en la Costa Blanca en España.

Amb una oficina situada en la carretera principal de la platja en el Arenal en Xàbia i amb un equip amable, profesional i multilingüe, Alta Villas es troba en una posició ideal per ajudar a propietaris i solicitants de propietats amb els seus requisits de propietat, incorporant ventes de propietats, lloguers i servicis de gestió. De propietat i administrativa per la expartiada del Reine Unit, Julie Colcutt, l'objectiu clau de la empresa es ajudar a cualsevol persona interersada en comprar, vendre o llogar una propietat en l'àrea de Xàbia a aconsegir els seus objectius amb el menos esforç posible. L'equip enten que el proses de compra, venta o lloguer pot ser bastant desalentador per als seus clients, pero per a ells es el seu treball diari i els encanta.

Si vosté es propietari en Xàbia amb una vivenda en venta o disponible per l'alquiler a llarg plas o necesita un servici d'administració de propietats per cuidar de la seua propietat en España mentres vosté esta fora del país, Alta Villas está açí per ajudarlo. Si está mudant a la Zona i está buscant alquilar una villa a llarc plas o si está buscant la villa o l'apartament perfecte per a les seues vacacions en la Costa Blanca, comuniques amb Alta Villas hui. Parlem l'Español, l'Anglés i l'Alemán.

Horari:

De dilluns a divenndres de 09:00 a 18:00 Dissabte de 10:00 a 13:00Citas disponibles fuera del horario de oficina con cita previa.

Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Twitter