Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

ALU-XABIA

Llar i decoració » Material de construcció

telf: 965794001
 

foto1Com
Carpintería d'alumini i PVC

Aluxàbia som una emprsa amb dos décades d'experiencia en el sector de la carpintería d'alumini i PVC. Començem la nostra andadura en 1997 realitzant instalacions de portes i finestres a medida en grans projectes d'obra.

Amb el temps, el aument de la demanda i les últimes innovacions en el mercat, ens hem anat especialitzant en la fabricacció e instalació de tot tipús de portes, finestres, mosquiteres, persianes, aisllaments i noves técniques de construcció en general.

Aluxabia fabrica e instala perfils de portes i finestres tant en alumini com en PVC. Treballem amb les millors materies primes per elaborar materials d'alta calitat. En la fabricació dels nostres productes empleem tecnología d'ultima generació i un control molt exigent per lograr una durabilitat i una resistencia als elements excelents.

També som instaladors autorisats de sistemes d'alumini i PVC Kömmerling i cristal inteligent Guardian Sun. Ademés sempre procurem un presupost ajustat tant en el temps com en el cost i oferim una atenció al client cuidada al detall per a que la satisfacció amb el nostre servici siga total.

Horari:

De dilluns a divendres de 08:00 a 13:30 y de 15:30 a 19:30


Seguix-nos en:

  • Facebook