Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

EL PALAU DE LES MASCOTES

Flors, jardineria i animals » Mascotes i accessoris

móvil: 690096910
 

foto1Com
Venda de piensos per a mascotes i serveis de perruquería canina i felina

Som un negoci compromes amb el cuidado i la salud dels animals desde fa més de 8 anys i açó ens ha permitit crear un llaç estreig de confiança amb els nostres clients. En la nostra tenda de mascotes trobarás tot tipús de piensos per a gosos, gats i altres animals. Disposem d'una gran varietat de marques i productes de la millor calitat per a la teua mascota.

Si busques algún pienso en especial, sec o húmit, natural o hypoalergénic per al teu goss o gat, preguntans!, si no el tenim en la tenda podem encargarlo per a tú. Ademés disposem de perrquería de mascotes en la mateixa tenda. Si el teu goss o gar necesita un bon tallat de pel, no duptes en pasarte, estem encantats d'atendreli.

Realitzem distints tipús de tall a tisora, a máquina o stripping, amb arrelgs específics per a cada tipús de raça, segons el seu estándar i les preferencies dels nostres clients. Es realitzen banys terapéutics especificats per a cada un de les patologíes dermotólogiques, oferint sempre els millors productes del mercat en estética canina i felina. La nostra perruquería canina porta més de 8 anys funcionant i som conscient de la gran responsabilitat que hem tomat desde entonces e intenem oferir el milor servici per a la seua mascota.

Horari:

De dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 i de 15:30 a 20:00 Dissabtes de 10:00 a 14:00 


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Youtube