Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

FARMA TORRES

Salut i bellesa » Farmàcies i parafarmàcies

telf: 966463142
móvil: 639627035
 

foto1Com
Oficina de farmàcia en sentit positiu. En el nostre espai salut cuidem de tu.

Som un equip que entén la oficina de farmacia com un "espai salud" on trobará lo necesari per a sentirnos bé. Desde el consell farmacéutic en la dispensació del medicament amb rao de ser, al seguiment i prevenció de salud en els nostres gabinets i aules de salud. Per alló hem creat un espai agradable, amb personal cualificat per a oferirli el benestar i l'atenció que mereixes.

La técnina ens ha proporcionat els mitjos per a treballar d'una forma més eficaç i segura i el nostre equip tot lo necesari per a cuidar de tú. Per aixó volem facilitarte desde aquesta finestra virtual tot lo que hem crat en FarmaTorres "espacio salud"

Perque cuidarte en una inversió de futur i per alló desde FarmaTorres "espacio salud" fomentem la promoció d'hábits de vida saludables com forma de prevenció de la salud y realitzem activitats encaminades al cuidado i bellesa del cos.

Perque una alimentacó adecuada i una vida activa et fará sentir millor. Perque mimar la teua pell segur que t'agradará. Perque podem aconsellarte cóm pal.liar patologíes menors que no requerixen l'intervenció del métge. Recorda que el consum de medicaments, aunque no precisen recepta médica, deuen ser dispensats per profesionals del medicament. I nosaltres eu som.

Perque pots pregutarnos lo que necesites saber sobre el tractament que ha prescrit el teu métge i si tens algún problema durant el mateix, podem ajudarte a solucionarlo.

No eu dubtes, en el nostre "espacio salud", trabarás un Equip Hummá per a cuidar de tú.

Horari:

De dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 i de 16:30 a 20:00.Dissabte de 09:00 a 14:00Consulta la nostra guárdia en el lloc web. 

Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +