Si dispones de un comercio electrónico en la Comunitat Valenciana
Únete al mayor directorio de comercios Más información
Si deseas iniciarte en la venta de comercio electrónico
Y resides en la Comunitat Valenciana Más información

Ficha del comercio

FERRETERÍA DON BRICOLAGE JÁVEA

Llar i decoració » Ferreteria

foto1Com
Ferretería

Horario:

De dilluns a dissabte de 09:00 a 21:00 


Ferretería Bonaire i Don Bricolage, son les marques comercials de l'empresa Vicente Ivars, SL. Amb 4 tendes úbicades en les Marines Alta i Baixa d'Alacant, amb més de 30 empleats, 10.000m2 d'instalacions i 34 anys en el sector.

La nostra empresa va apareixer com un concepte de tenda de ferretería novedós, basat en el autoservici, otorgant ráidesa e idempendencia als nostres client, i més proper asesorament, contant amb asesors especialitzats, per ajudarli a elegir el producte que més s'adapta a les seues necesitats.

Ja desde el seu inici les tendes de ferretería del Grup, es caracteritzen per a oferir als seus clients un món de posibilitats en numeroses categoríes: suministres, bricolatge, carpintería, decoració, jardinería, ferretería, hogar... Sempre treballant baix uns valors de compromis i experiencia únics, que amb el pass dels anys, s'han convertit en la nostra gran diferencia. Motiu per el que permaneixem en la ment dels nostres clients.

Ante tot en les nostres tendes pots trobar un proveedor de solucions; ens agrada participar en els teus projectes i treballem per oferirli els productes i asesorament necesaris per a que puges endurtels a cap.

Els nostres esforços van dirigits al servici de tots els nostres clients: Particulars, profesionals, empreses i organísmes públics.

Síguenos en:

  • Facebook
  • Google +
  • LinkedIn