Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

IDEAL CLIMA

Serveis » Construcció, instal·lacions i manteniment

telf: 966278062
móvil: 657526725
 

foto1Com
Servici d'intalació, manteniment i reparació

Som una empersa de climatizació en Xàbia i alrededors, especialitzada en la venta, instalació, manteniment i reparació de tot tipús d'equips de calefacció, aire acondicionat, energíes renovables i fontanería, treballant amb les millors marques del mercat.

Els orígens de la nostra empresa es remonten en l'any 2000, on començem la nostra andadura per el sector de la climatizació, en tots aquestos anys no sols hem acumulat una gran cartera de clients que confíen en nosaltres, sino que hem demostrat que la calitat i la serietat son compatibles amb els millors preus.

En Ideal Clima, ens apasiona el nostre treball, per alló els nostres instaladors están inmersos en un constant aprendisatje en aquest camp. Contem amb almacén i taller propi, així com una oficina d'atenció al client, una flota de varies furgonetes e instaladors profesionals autoritzats per la industria, apasionats amb el seu treball i per oferir un servici de calitat. Els nostres técnic li atendrán de manera completament personalitzada i li asesorarán profesionalment elaborant un presupost sense compromis, que cumplixca les necesitats de la seua instalació.

Horari:

De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30


Seguix-nos en:

  • Facebook