Si dispones de un comercio electrónico en la Comunitat Valenciana
Únete al mayor directorio de comercios Más información
Si deseas iniciarte en la venta de comercio electrónico
Y resides en la Comunitat Valenciana Más información

Ficha del comercio

JOSEP BALLESTER PERRUQUERS

Salut i bellesa » Perruqueries i salons de bellesa

foto1Com
Perruquería

Horario:

De dilluns a divendres de 10:00 a 19:00 Dissabte de 09:00 a 17:00 


Josep Ballester Perruquers va ser ignagurada fa ja més d'una decada per Jodep Ballester, antes coneguda per Cabells en Moda; fins que a principis de 2003, al reformar les nostres instalacions, es va cambiar el nom per el actual.

Les nostres instalacions es troben ubicades en la zona del port de Xàbia a escasos metres del mar.

Som un equipo de profesionals que dirigits per Josep Ballester fem una perruquería de vanguardía, innoovant cada día, fent de cada client un estil. Disfrutarem del nostre treball i aixó es veu reflejat sempre en el resultat.

A part dels treballadors de sempre: bruhing, coloracció, meches, moldeats, transpariencies, contrastes de color tant de caballer com de señora, realitzem també extensions, rastes, trenes. Disponem de servici de posticería, com peluques, amb un servici rápid de 48 a 72 h.

Ademés amb un ampli i cómode horari, sempre podrás vindre a cuidar el teu cabell, aixó si, sempre amb els nostres poroductes L'Oreal del que som colaboradors exclusius.

T'oferim un asesorament sobre el peinat que desitjes per que s'apigues quien es el que més afí a ti.

Trauli tot el partit al teu cabell aplicant uns rajos de llum, amb uns contrastos de color, o inclus atreviste i aplicat unes extensions.

Síguenos en:

  • Facebook