Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

RESTAURACIÓN, ANTIGÜEDADES & VINTAGE

Llar i decoració » Mobles

móvil: 679851122
 

foto1Com
Restauració i antigüetats

Vicent Catalá Restauració, Antigüetats & Vintage es una tenda/taller que disposa de peses de diferents estils i époques. Un anticuari que investiga, busca i selecciona peses belles manufactures i construides amb materials nobles, nacionals o de cualsevol rincó del món. En definitiva, products atemoprals que poden brillar en el teu hogar tota una vida.

Parlar de Vicent Catalá es parlar d'antigetats i restauració, no s'entenen el un sense l'altre. Desde el 2002, any que es va obrir la seua tenda/taller, la profesionalitat com a restaurador i anticuari ha sigut únida a la seua marca. En el seu espai de 300m2 esposa una selecció variada de mobles, lámpares, cristal, cerámica i objectes de decoració que te molt que contarnos. Un món replet de innumerables posibilitats.

El seu letimotiv es la búsqueda de calitat en les restauracions i el tracte amb el client. Amant de la seua professió, cuida cada detall per a que el moble sempre mantenga la seua autenticitat i l'esencia del pas del temps. En cada un dels seus projectes s'empleen únocament acabat naturals i reversibles.

Horari:

De dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 i de 16:30 i de 19:00 


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +
  • instagram
  • Twitter